СИГУРНОСТ И ЗАЩИТА НА ДОМА,

ОФИСА, ГАРАЖА, СКЛАДА,

И ВИЛАТА, ДОРИ БЕЗ

ЕЛЕКТРИЧЕСТВО И ИНТЕРНЕТ

 

149,90 лв
59,90 лв + Такса Доставка от 3 до 5 лв
2500
44
-:
:
-
 

Доставка и Рекламации


ПОРЪЧКА И ДОСТАВКА

Продуктите могат да се поръчат през сайта, по телефона, през фейсбук страницата или по скайп.

Доставката на стоките е ЕКСПРЕСНА. Поръчвате днес - получавате утре !*

Всички заявени поръчки се потвърждават на посочен от клиента телефон, между 10:00 и 17:00 часа. Ако в този диапазон не се свържем с Вас по телефон  поръчката не се изпълнява. Молим клиенти които в рамките на 24 часа след поръчка не са получили обратна връзка от нас да се обадят на посочените телефони в сайта ни.

Доставката се извършва с куриерските фирми Еконт и Интерлогистика

-на посочен от Вас адрес от 9:00 до 14:00 часа

-до офис на куриерската фирма( от където можете да си я потърсите от 9 до 18 часа)

Доставки не се извършват в неделя и на официални празници.

*Поръчки направени до 17:00 ч. се обработват и изпращат още същия ден, а тези направени след 17:00 ч. се изпращат на следващия работен ден. Поръчки направени в събота и неделя, могат да бъдат доставени най-рано във вторник.

ПОДМЯНА И ВРЪЩАНЕ

ЗАПАЗЕТЕ ДОКУМЕНТА (ТОВАТИТЕЛНИЦАТА) ПРИДРУЖАВАЩ ПОРЪЧКАТА ВИ!

Всички наши пратки пътуват с опция „преглед и тест” преди заплащане на наложения платеж.

  1. Подмяна се извършва до 3 работни дни след получаване на поръчката, след като сте ни уведомили по телефон или e-mail кой точно артикул, желаете да бъде подменен. Подмяната се извършва от куриерската фирма в момента на получаване на новия артикул.

  2. Връщането на продукт, може да извършите в 14 дневен срок след, предварително известие от Ваша страна. Артикулът трябва да бъде върнат в състоянието, в което е получен: с прикачени етикети и в оригиналната си опаковката (прозрачен плик, кутия и т.н.). Няма да възстановяваме стойността на продукти, които са били носени или не са ни върнати в оригиналното си състояние. Пратките се изпращат обратно с опция за проверка на пратката и наложен платеж (сумата, която сте заплатили за продукта).

Задължително трябва да приложите копие или оригинал от товарителницата (документа, който сте получили от куриерската фирма), с която сте получили продуктите.